Tilausohjeet ja varausehdot

Nämä tilausohjeet ja varausehdot koskevat Tonttu Tärmön Pajan retkiä ja ohjelmia, joiden kesto on alle 24 tuntia eivätkä sisällä majoitusta.

Retket voi tilata Tonttu Tärmön Pajan verkkokaupasta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sirpa@tonttutarmonpaja.fi. Tilauksen tekoa varten tarvitsemme aina henkilön/ryhmän nimen, laskutusosoitteen (jo tilauksen tekovaiheessa), henkilömäärän sekä halutun retkipäivämäärän ja kellonajan. Mikäli valmiista retkistä ei löydy sopivaa, suunnittelemme niitä myös toivomusten mukaan. 

Hinnat

Hintamme ovat henkilöhintoja verkkokaupassa tai ryhmille ne perustuvat sopimukseen.

Pakettihintamme sisältävät paketissa mainitut palvelut. Hinnat eivät sisällä bussi- tai muita kuljetuksia (päiväretkiä lukuun ottamatta). Hintaan sisältyvät välityspalkkio, sosiaaliturvamaksut sekä marginaaliverotuslain 80§:n mukainen arvonlisävero.

Varausvahvistus

Tilauksesta lähetetään asiakkaalle aina kirjallinen varausvahvistus sähköpostilla. Jos tuote ostetaan verkkokaupasta asiakas saa pääsylipun. Varaajalla on velvollisuus tarkistaa varausvahvistus, jotta päivämäärät ja kellonajat vastaavat sovittua. Varausvahvistus kannattaa ottaa mukaan retkelle. Varausvahvistus ei toimi laskuna vaan lasku lähetetään ennen retkeä ja retken jälkeen sopimaamme laskutusosoitteeseen, yleensä laskutamme puolet etukäteen.

Muutokset

Tilaus laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan. Henkilömäärämuutokset tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen varauksen ajankohtaa osoitteessa sirpa@tonttutarmopaja.fi. Mikäli henkilömäärä ylittyy vahvistetusta henkilömäärästä, laskutetaan ryhmää toteutuneen henkilömäärän mukaan. Mikäli jo sovittua ryhmäretken päivämäärää muutetaan, perimme muutoskuluina 10 €.

Ilmoitetut opastusajat ovat tarkkoja. Mikäli ryhmä myöhästyy sovitusta opastusajasta, tulee siitä ilmoittaa sirpa@tonttutarmopaja.fi. Opas odottaa ryhmää puoli tuntia sovitulla tapaamispaikalla ja suorittaa opastuksen ryhmälle varatun kellonajan puitteissa. Opastuksesta peritään kuitenkin täysi maksu.

Peruutukset

Kaikkien tilausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä kirjallisesti viivytyksettä osoitteeseen sirpa@tonttutarmonpaja.fi. Peruutus tai muutos on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun Tonttu Tärmön Paja saa peruutuksen tai muutoksen. Jos retki on ostettu verkkokaupasta tilauksen voi peruuttaa 24 tuntia ennen retkeä veloituksetta, sen jälkeen veloitamme täyden summan.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.