Paikallinen oppaasi Oulussa

Paikallinen oppaasi vie sinut mielellään kävelyretkelle pitkin Oulun kauniita katuja ja totetuttaa räätälöityjä matkoja ja elämyksiä sinulle.

Oulu on kaunis kaupunki ja meille tärkeä. Mielestämme siihen pääsee tutustumaan parhaiten kävellen pitkin kauniin kaupunkimme katuja. Viemme sinut mielellämme kävelyretkelle kaverisi tai ryhmäsi kanssa kahden hengen ryhmistä alkaen. Kun mietit, että mitä Oulussa voisi tehdä ja haluat kuulla tarinoita Oulusta, sen historiasta ja nykypäivästä, tule kanssamme retkelle.

Päiväretkillämme tutustumme myös Oulun lähimaastoon ja silloin ajamme yhdessä minivan-autolla, johon sopii mukavasti kahdesta kuuteen henkeä. Automme kulkee biodieselillä.

Järjestämme retket turvallisesti ja ympäristöasiat huomioiden. Kehitämme ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Näin ollen meillä on voimassaoleva EA1, hygieniapassi, matkailualan turvallisuuspassi sekä taksilupa.

Teemme retkiä ja kävelykierroksia myös yritysten kansainvälisille vieraille avaimet käteen periaatteella. Olemme oululaisina osa oman kaupungin yhteisöä ja teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Meille on tärkeää käyttää paikallisia tuotteita aina kun se on mahdollista. Puhumme retkillämme suomea ja englantia.

Tutustu elämyksiimme.

Tonttu Tärmön Paja, paikallinen opas
sinun paikallinen oppaasi