Arvomme

Arvomme ovat

Tasa-arvo

Inhimillisyys

Ilo

Kestävä kehitys

Arvomme
Arvomme

Haluamme tarjota sinulle unohtumattomia elämyksiä samalla kun kunnioitamme ympäristöä, paikallista kulttuuria ja ihmisiä.

Tasa-arvo

Tasa-arvo on meille tärkeä arvo, jota vaalimme kaikessa toiminnassamme. Haluamme taata, että kaikilla matkailijoilla on tasavertaiset mahdollisuudet nauttia Oulun tarjoamista elämyksistä. Matkamme suunnittelusta lähtien huomioimme erilaiset tarpeet ja pyrimme luomaan matkaohjelmia, jotka sopivat kaikille. Tämä tarkoittaa esimerkiksi esteettömiä vaihtoehtoja ja huomiota erityistarpeisiin.

Inhimillisyys

Inhimillisyys on sydämessämme, ja kohtelemme kaikkia ihmisiä avoimuudella ja kunnioituksella. Oulu on kaupunki, jossa lämpimät kohtaamiset ja ystävällisyys ovat osa paikallista kulttuuria. Haluamme välittää tämän tunnelman matkailijoillemme ja tehdä vierailustasi Oulussa lämpimän ja inhimillisen kokemuksen. Paikalliset ovat tärkeä osa matkaasi, ja kannustamme sinua tutustumaan niihin ja niiden tarinoihin.

Ilo

Ilo on matkamme keskipiste. Oulu tarjoaa monia mahdollisuuksia nauttia ja kokea iloa matkallasi. Voit tutustua kaupungin upeisiin luontokohteisiin ja nauttia ulkoilusta tai rentoutumisesta rannalla. Voit myös tutustua eläväiseen kaupunkikeskustaan, jossa on runsaasti viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja kulttuuritapahtumia. Ilo on läsnä kaikkialla, ja haluamme auttaa sinua löytämään sen Oulussa.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on arvo, jota vaalimme intohimoisesti. Ymmärrämme matkailun vaikutukset ympäristöön ja yhteisöihin, ja pyrimme toimimaan vastuullisesti. Suosimme kestäviä liikkumisvaihtoehtoja, kuten kävelyä, joukkoliikennettä ja pyöräilyä, ja suosittelemme vastuullisia majoitusvaihtoehtoja. Kannustamme myös matkailijoita kunnioittamaan luontoa ja ympäristöä vieraillessaan Oulussa. Haluamme varmistaa, että tulevat sukupolvet voivat nauttia tästä upeasta kaupungista.

Tule ja koe Oulu

Oulu odottaa sinua tasa-arvoisessa, inhimillisessä, iloisessa ja kestävää kehitystä arvostavassa matkailukohteessa. Olemme täällä auttaakseen sinua löytämään parhaat elämykset ja tarinat, joita Oulu tarjoaa. Olemme ylpeitä arvoistamme ja sitoutuneita tarjoamaan sinulle unohtumattoman matkan. Tule mukaan, ja koe Oulun kauneus ja lämpö sydämessäsi.

Tutustu meihin ja tarinaamme lisää.