Tonttu Tärmön tarina

Tonttu Tärmön Pajan tarina sai alkunsa, kun Ystävämme Minna Kurttila kirjoitti tarinan Tonttu Tärmön vaiheista Arille syntymäpäivälahjaksi vuonna 2016. Vauhdikkaan ja hauskan tarinan luettuamme tulimme siihen tulokseen, että jos ikinä perustamme yrityksen, sen nimeksi tulee Tonttu Tärmön Paja. Omaksi yllätykseksemme vuonna 2017 heinäkuussa meillä oli osakeyhtiö, jonka nimi on Tonttu Tärmön Paja Oy.

Teemme monenlaisia asioita kaikella sillä koulutuksella, kokemuksella ja sydämellä, mitä meille on vuosien varrella kertynyt. Arin luonnehdinta toiminnastamme on: kaikkea kaikesta!

Lue lisää meistä täältä.

Tonttu Tärmö, Tonttu Tärmön tarina

Olipa kerran tonttu, jonka nimi oli Tärmö. Hän oli Korvatunturin joululahjapajan päätonttu. Tärmö oli tosi vanha, mutta näytti nuorelta. Hänellä on punainen nenä, sileä iho ja iloinen ilme. Kiharat, mutta vähän jo harmahtavat hiukset eivät totelleet kampaa tai harjaa. Tärmöllä oli ikäisekseen hyvä kunto. Hänen vaimonsa mielestä se johtui siitä, että Tärmöllä oli niin nuorekas vaimo. Tärmö oli reipas ja jaksoi potkia potkulaudalla kilometritolkulla ja pelata iltakaudet potkupalloa tyttötonttunsa kanssa.