Retki Koitelinkoskelle

299,00419,00

Tervetuloa retkelle Koitelinkoskelle. Kiimingissä Kiiminkijoessa kuohuva lähes luonnontilainen koskialue on maakunnallisesti arvokas matkailunähtävyys. Haemme teidät haluamastanne kohteesta Oulun keskustasta ja tuomme takaisin retken jälkeen. Mukananne on opas koko retken ajan. Kuulet oppaalta tarinoita ja tietoa Koitelinkoskesta, Oulusta ja Oulun seudusta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Sisältää

Tervetuloa retkelle Koitelinkoskelle. Kiimingissä Kiiminkijoessa kuohuva lähes luonnontilainen koskialue on maakunnallisesti arvokas matkailunähtävyys. Haemme teidät haluamastanne kohteesta Oulun keskustasta ja tuomme takaisin retken jälkeen. Mukananne on opas koko retken ajan. Kuulet oppaalta tarinoita ja tietoa Koitelinkoskesta, Oulusta ja Oulun seudusta. Tutustumme kävellen Koitelinkosken alueeseen ja nautimme eväitä nuotiopaikalla. Eväspaketin hinta 20 €/henkilö. Voitte myös ottaa omat eväät. Koitelin Tunnelmatuvan aukiolo aikoina mahdollisuus myös vierailla omakustanteisesti kahvilassa. Yrityksille, kaveriporukoille ja perheille.

Vastuuvakuutus asiakkaille

Eväspaketti

Makkara + sinappi ja ketsuppi, juustosämpylä, kahvi/tee/kaakao/kuuma mehu valintanne mukaan, vesi/mehu. Paketin hinta 20 €/asiakas. Kerro erikoisruokavalioista tilausta tehdessäsi.

Ryhmä koko

2-6 henkilöä

Kävelymatka 

500 m

Kesto 2,5 h

Ajomatka Oulun keskusta Koitelinkoski n.30 min

Terveys

Kasvomaskeja ja käsidesiä saatavilla retken ajan. Auton kosketeltavat pinnat desinfioidaan asiakkaiden välissä.

Pukeutuminen talvella

Oulun seutu on tuulista aluetta. Suosittelemme pukeutumaan säänmukaisiin ja tuulenpitäviin vaatteisiin retkelle.

Lisätiedot

retki

retki, retki + eväs 2:lle hengelle, retki + eväs 3:lle hengelle, retki + eväs 4:lle hengelle, retki + eväs 5:lle hengelle, retki + eväs 6:lle hengelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Retki Koitelinkoskelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.