Retki Hailuotoon

569,00689,00

Tervetuloa retkelle Hailuotoon. Haemme teidät haluamastanne kohteesta Oulun keskustasta ja tuomme takaisin retken jälkeen. Mukananne on opas koko retken ajan. Kuulet oppaalta tarinoita ja tietoa Hailuodosta, Oulusta ja Oulun seudusta. Vierailemme Organumissa, joka on Hai Artin rakentama betoninen tilataideteos, joka sijaitsee Ulkokarvossa. Teos on arvostetun akustiikkataiteilija Lukas Kühnen suunnittelema. Voimme nauttia eväitä Organumin läheisyydessä sijaitsevalla Petsamon taukotuvalla. Sen jälkeen ajamme Marjaniemeen, jossa mahdollisuus tutustua oppaan johdolla tai omatoimisesti alueeseen sekä käydä ostoksilla. Jos haluatte ruokailla jossakin Hailuodon ravintoloista, varaus on syytä tehdä etukäteen. Hailuodon Panimolla pistäytyminen sen auki ollessa on myös mahdollista. Yrityksille, kaveriporukoille ja perheille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Sisältää

Tervetuloa retkelle Hailuotoon. Haemme teidät haluamastanne kohteesta Oulun keskustasta ja tuomme takaisin retken jälkeen. Mukananne on opas koko retken ajan. Kuulet oppaalta tarinoita ja tietoa Hailuodosta, Oulusta ja Oulun seudusta. Vierailemme Organumissa, joka on Hai Artin rakentama betoninen tilataideteos, joka sijaitsee Ulkokarvossa. Teos on arvostetun akustiikkataiteilija Lukas Kühnen suunnittelema. Voimme nauttia eväitä Organumin läheisyydessä sijaitsevalla Petsamon taukotuvalla. Eväspaketti 20 €/asiakas. Voitte nauttia myös omia eväitä. Sen jälkeen ajamme Marjaniemeen, jossa mahdollisuus tutustua oppaan johdolla tai omatoimisesti alueeseen sekä käydä ostoksilla. Jos haluatte ruokailla jossakin Hailuodon ravintoloista, varaus on syytä tehdä etukäteen. Hailuodon Panimolla pistäytyminen sen auki ollessa on myös mahdollista. Yrityksille, kaveriporukoille ja perheille.

Vastuuvakuutus asiakkaille

Eväspaketti

Makkara + sinappi ja ketsuppi, juustosämpylä, kahvi/tee/kaakao/kuuma mehu valintanne mukaan, vesi/mehu. Paketin hinta 20 €/asiakas. Kerro erikoisruokavalioista tilausta tehdessäsi.

Ryhmä koko

2-6 henkilöä

Kävelymatka, 

n. 500 m

Kesto 6 h

Ajomatka Oulu Oulunsalon lauttaranta n.30 min, lauttamatka n.25 min, ajomatka Organum n. 25 min, ajomatka Organum Marjaniemi n. 20 min.

Terveys

Kasvomaskeja ja käsidesiä saatavilla retken ajan. Auton kosketeltavat pinnat desinfioidaan asiakkaiden välissä.

Pukeutuminen talvella

Oulun seutu on tuulista aluetta. Suosittelemme pukeutumaan säänmukaisiin ja tuulenpitäviin vaatteisiin retkelle.

Lisätiedot

retki

retki, retki + eväs 2:lle hengelle, retki + eväs 3:lle hengelle, retki + eväs 4:lle hengelle, retki + eväs 5:lle hengelle, retki + eväs 6:lle hengelle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Retki Hailuotoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *