Opastettu kävelykierros ja suklaanmaistelu Oulussa

89,00

Opastettu kävelykierros Oulun keskustassa auktorisoidun oppaan kanssa. Helppo tapa tutustua Oulun historiaan ja nykypäivään sekä maistella kolmea eri makua paikallisesti tehtyä suklaata Chocosomniassa suklaantekijän kanssa.

Kuvaus

Sisältää

Opastettu kävelykierros Oulun keskustassa auktorisoidun oppaan kanssa. Aloitamme Kauppatorilta Market place, Kauppatori, 90100 Oulu Kauppahallin edestä. Kävelemme Oulun keskustan alueella ja näemme historiallisia rakennuksia ja veistoksia ja kuulemme niihin liittyviä tarinoita. Paikallinen ruokakulttuuri nousee esille tarinoissa. Kierros päättyy ChocoSomniaan, Isokatu 28, 90100 Oulu, missä maistamme kolmea eri makua paikallisesti tehtyä suklaata suklaantekijän kanssa ja nautimme kupin kahvia tai teetä.

Vastuuvakuutus asiakkaille

Ryhmä koko

2-8 henkilöä

Pidätämme oikeuden peruuttaa ohjelman jos ryhmän minimimäärää ei saada täyteen. Jos ohjelma peruutetaan, saat sähköpostiviestin ja maksusi palautetaan.

Kävelymatka

1 km

Kesto 2 h

Kävelykierros 1,5 h, suklaanmaistelu 0,5 h

Terveys

Kasvomaskeja ja käsidesiä saatavilla kierroksen ajan. Turvavälejä noudatetaan.

Pukeutuminen talvella

Oulu on tuulinen merenrantakaupunki. Suosittelemme pukeutumaan säänmukaisiin ja tuulenpitäviin vaatteisiin kierrokselle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opastettu kävelykierros ja suklaanmaistelu Oulussa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *