Opastettu kuljetus Oulun lentoasemalta Hailuotoon

265,00

Kuljetus Oulun lentokentältä Hailuotoon hotelliin tai muuhun majoitukseen. Opas hakee sinut ja / tai ryhmäsi lentokentältä ja vie majoituskohteeseen. Kuulet matkan aikana tietoa ja tarinoita Hailuodosta ja Oulun seudusta. Saat vinkkejä tapahtumista ja ostosmahdollisuuksista. Oppaalla on myös taksilupa, joten ajamme lautalle etuajo-oikeutettuna. Matka-ajan pituus riippuu lentokoneen saapumisajasta sekä lautta-aikatauluista.

Osastot: ,

Kuvaus

Sisältää

Kuljetus Oulun lentoasemalta Hailuotoon hotelliin tai muuhun majoitukseen. Opas hakee sinut ja / tai ryhmäsi lentokentältä ja vie majoituskohteeseen. Kuulet matkan aikana tietoa ja tarinoita Hailuodosta ja Oulun seudusta. Saat vinkkejä tapahtumista ja ostosmahdollisuuksista. Oppaalla on myös taksilupa, joten ajamme lautalle etuajo-oikeutettuna. Matka-ajan pituus riippuu lentokoneen saapumisajasta sekä lautta-aikatauluista.

Vastuuvakuutus asiakkaille

Ryhmä koko

1-6 henkilöä

Kesto 

Riippuu lentokoneen laskeutumisajasta sekä lautta-aikatauluista. Ajomatka lentokentältä lauttarantaan n. 15 min, lauttamatka n. 25 min, ajomatka Hailuodon Marjaniemeen 1/2 tuntia lauttarannasta. Minimiaika noin 1 1/2 h.

Terveys

Kasvomaskeja ja käsidesiä saatavilla kuljetuksen ajan. Auton kosketeltavat pinnat desinfioidaan asiakkaiden välissä.

Pukeutuminen talvella

Oulun seutu on tuulista aluetta. Suosittelemme pukeutumaan säänmukaisiin ja tuulenpitäviin vaatteisiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opastettu kuljetus Oulun lentoasemalta Hailuotoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.