Ryhmille

Toteutamme avaimet käteen palveluna retkiä ja kävelykierroksia yrityksille ja yritysten vieraille suomeksi ja englanniksi.

Talviuinti HUOMIO! TALVIUINTIPAIKKA ON VÄLIAIKAISESTI POIS KÄYTÖSTÄ.

Tervetuloa sukeltamaan kanssamme syvälle suomalaiseen perinteeseen! Talviuinti ja Luonnokas saunaelämys sopii ohjelmaksi, jos haluat tarjota yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai työyhteisölle elämyksen, joka jää ikuisesti muistin syövereihin. 

Talviuinti toteutetaan ohjattuna, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Talviuinnin ohjaa auktorisoitu opas Sirpa Törmä, joka on harrastanut talviuintia pitkään. Kuulet ohjelman aikana tarinoita talviuinnista sekä Oulun historiasta. Tarvitset talviuintia varten oman uimapuvun ja pyyhkeen (tai lisäpyyhe Luonnokkaalta 5€/hlö).

Lempeä tervainen saunaelämys toteutetaan ammattitaitoisen saunottajan ohjauksessa. Saunotuksen aikana kuulet tarinaa tervan käytöstä sekä asiaa saunan terveysvaikutuksista. 

Elämys käynnistetään kävelyllä Voimala 1889:n edestä Oulujoen talviuintipaikalle Tuiraan. Kävely lämmittää sopivasti kehon talviuintiin, jonka jälkeen kävely takaisin ja suoraan Luonnokkaan lämpimiin sekä lempeisiin löylyihin.

Tule kokemaan aito talviuinti, lempeät löylyt ja suomalaisen kansanparannuksen perintö!

Hinta: 420€ sisältäen 3 henkeä, yli menevät 45€/hlö, saunakamari lisätunnit 25€/h

Kesto: 2,5 tuntia

Ryhmäkoko: 3-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta sisältää opastetun talviuinnin 1 tunti, Luonnokas saunaelämys / tervasauna, saunatilan, pyyhe ja saunahattu, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat sekä tee/kahvi ja tervaleipä&voi

Rauhalan kokouspaketit, lisähinnat ja kestot

Ryhmän koko 5-10 henkeä

Kahvikokouspaketti (kesto max 4h) 22,50€/hlö

Puolenpäivän kokouspaketti (kesto max 6h) 36€/hlö

Kokopäivän kokouspaketti (kesto max 8h) 42€/hlö

 

 

Teemme myös räätälöityjä 1-2 tunnin mittaisia kävelykierroksia Oulun keskustan alueella. Kierrokseen voi liittää vierailun vaikka kahvilaan, museoon tai muuhun teille sopivaan kohteeseen.

Ryhmäkoko kävelykierroksilla 2-8 henkeä. 

Päiväretket ja puolenpäivänretket minivan autolla voivat suuntautua Oulun lähialueelle tai jopa Napapiirille asti. Suunnittelemme retken haluamaanne kohteeseen haluamallanne sisällöllä.

Retket minivan autolla 2-6 henkeä.

Retkikohteita mm: Hailuoto, Koitelinkoski, Napapiiri

Kävelykierroksiin ja retkiin myös isommat ryhmät neuvoteltavissa.

 

 Ota yhteyttä

=